Anne luise

Bliv frivillig i KFUM og KFUK Aalborg

Har du lyst til at gøre en forskel for børn og unge – og have det sjovt samtidig? KFUM og KFUK er båret af frivillige, og uanset hvad du brænder for, er der helt sikkert også plads til dig.

Hvad kan jeg lave som frivillig?

Stort set hvad som helst! Vi har brug for alt lige fra praktiske hænder og rejseledere til klubledere, redaktionsmedlemmer og planlægningstalenter.

Om du brænder for de lokale aktiviteter i vores foreningen, eller festivaler og lejre over hele landet samt en række globale aktiviteter, så har vi brug for dig!

Hvis du brænder for noget særligt, kan du også selv være med til at starte det op.

Fordele ved at være frivillig

Mange frivillige i KFUM og KFUK er unge, måske studerende, som giver et par timer om ugen – og får masser af grin, gode oplevelser og nyttige kompetencer til gengæld.

Som frivillig møder du masser af andre engagerede mennesker, som har et ønske om at give børn og unge livsmod og handlemuligheder i forhold til tros- og samfundsliv.

Som frivillig har vi også løbende kursustilbud til dig, hvor du kan styrke dine kompetencer - og få bevis på det til dit cv.

Sådan bliver du frivillig

Du kan både blive frivillig i vores lokale forening eller på landsplan. 

Hvis du gerne vil være frivillig i KFUM og KFUK, kan du enten:

  • Hvis du gerne vil være frivillig lokalt i Aalborg, kontakt vores Koordinator Anne Luise Petersen, på alp@kfum-kfuk.dk eller mobilen 60 21 44 06 - så hjælper hun dig videre.
  • Hvis du gerne vil være frivillig i noget af det landsdækkende arbejde, kontakte da frivillig@kfum-kfuk.dk eller tlf. 36 14 15 33 - så hjælper de dig videre.

Det med småt

I KFUM og KFUK har vi formuleret en samværspolitik for alle frivillige ledere, der har kontakt til børn og unge under 15 år.

Læs samværspolitikken på landsbevægelsens hjemmeside her