img_0142_48981584891_o.jpg

Kom med!

  Fællesskabet er centralt hos os, og gennem alverdens kreative aktiviteter møder du andre mennesker, både nogle der ligner dig selv og nogle der ikke gør. Vores værdigrundlag finder du i kristendommen og budskabet om at elske sin næste som sig selv handler om troen på mangfoldighed og respekt for hinanden.

  Du er velkommen i KFUM og KFUK Aalborg uanset alder, hårfarve og religion.

  Børn

  Venskaber er vigtige for trivsel og blandt andet derfor elsker vi at se fællesskabet mellem børn vokse.

  Vi tror på, at børn får en masse gåpåmod til livet ved at møde trygge rammer, fællesskab mellem børn og voksne og varige venskaber med andre børn både lokalt, nationalt og internationalt. Børn skal vide, at de har værdi i store og små relationer. 

  Familie

  I en travl børnefamiliehverdag er det dejligt at kunne være sammen som familie og mødes med andre. Her kan I være del af kristent fællesskab, hvor børn og voksne både kan være sammen om fælles aktiviteter - og give hinanden plads til at være hver for sig.

  Ung og voksen

  I KFUM og KFUK er der masser af tilbud til dig. Det gælder uanset om du  gerne vil blive klogere på dig selv, dine evner og din tro, eller du måske trænger til et stort sus eller noget inspiration sammen med andre  - eller måske vil være med til at give børn og unge nogle kæmpe oplevelser.

  Herunder kan du læse om vores forskellige aktiviteter - Velkommen!