Kan du finde skjulte spor efterladt af frihedskæmperne under 2. verdenskrig? Eller har du nøglen til at undslippe oversvømmelser og global opvarmning, inden vi drukner?

Så kom og vær med til at bygge Aalborgs første frivillige Escape Room, hvor børn og unge i et legende fællesskab skal forsøge at knække koden.

Vi har et gammel loft midt i byen og søger nu frivillige, der har lyst til at brygge på idéer og historier og indrette det mest livagtige og autentiske rum,
man kan forestille sig.

Vi har brug for dig, der kan udtænke gåder og scenarier, dig, der kan finde fede effekter og detaljer, og dig, der kan gå til hånde og få det hele banket op.
Kort sagt har vi brug for frivillige af alle slags.

Er du mellem 18 og 30 år, så mød op på Danmarksgade 52 i Aalborg tirsdag
d. 19. marts fra klokken 19 til 21.30, hvor vi også sørger for lidt lækkert til ganen. Sammen brainer vi på idéer, finder inspiration, ser på forholdene, og lægger en snedig plan, så vores Escape Room kan åbne allerede til sommer.

Målgruppen for Escape Room er børn og unge mellem 12 og 16 år, og projektet er støttet af DUF.

Det er helt uforpligtende at møde op første gang. Derefter samler vi en gruppe med dem, der har lyst til at arbejde videre med projektet i foråret.

Har du spørgsmål forud for aftenen, så kontakt Klaus Videbæk (klausbv@kfum-kfuk.dk / 2854 7616) eller Martin Søgaard Poulsen (martinspoulsen@hotmail.com / 2290 7704)