Lokal Facebook-banner.jpeg

Jubilæum og reception for Inger Lis

  Et helt unikt jubilæum - Inger Lis har været klubleder i 40 år. Det skal fejres derfor er alle inviteret til reception onsdag den 31.10.18 kl. 16.00 - 18.00 på Danmarksgade 52.
  I Hans Egede Kirke på Grønlandstorvet er der en KFUM og KFUK-børneklub. Lederen af denne er Inger Lis, - og det har hun været i 40 år. Altså 40 år! Dét er lang tid. Det er meget lang tid.
   
  ”Hvor der er kærlighed, er der liv” ”sagde Gandhi. Inger Lis oversatte det til, at ”så længe, der kommer børn til klubben, så er jeg der”. Hun har givet sin kærlighed til mange liv på Grønlandstorvet.
  Hun har været klubleder ca. 1600 eftermiddage.
   
  Hun kom til Aalborg og kom med i KFUM og KFUK, der dengang var to foreninger i byen. Siden har hun haft centrale roller. Kendetegnet er en stabil indsats langt ud over det sædvanlige.
  I en tid der er præget med hurtige skift, er det med ophøjet respekt at møde en bedrift, som hun dér stille og tydeligt har givet siden 1978.
   
  Reception
  KFUM og KFUK i Aalborg inviter alle der kender Inger Lis til reception - så vi sammen kan fejre hende og takke for hendes store indsats!

  Af hensyn til kaffen vil det være dejligt hvis folk tilmelder sig på eventen via Aalborgs facebookside, eller til koordinator Anne Luise (alp@kfum-kfuk.dk/ 60 21 44 06), men man er også hjertelig velkommen til bare at dukke op på dagen!

  Inger Lis 2.jpg
  De officielle invitation - del den gerne =)