IMGgf.jpg

Tak for en god generalforsamling!

  På generalforsamlingen fik vi bestemt at vi skal være et SAMhus, fik rettet vores vedtægter, fik en ny bestyrelse, hædret et par af vores fantastiske frivillige og hørt om ombygning og strategien for næste år.

  Tak for en rigtig god generalforsamling, hvor vi fik diskuteret og besluttet mange vigtige ting. Herunder følger et par udpluk og referatet ligger nederst på siden. 

  SAMhus

  Generalforsamlingen stemte for at K skal blive et SAMhus. SAMhus er et koncept som er et samfundsrelevant og nutidigt foreningshus, hvor der er Samvær, Aktiviteter og Mening for både børn, unge, studerende og familier i Aalborg og omegn. 

  Gruppen bag forslaget skal nu i arbejdstøjet og udarbejde den første projektbeskrivelse. Derefter skal der nedsættes en styregruppe for hele projektet, som også er tænkt sammen med vores ombygning.

   

  Ny bestyrelse

  Generalforsamling betyder også en ny bestyrelse, og vi kan sige velkommen til Simon Kallehauge og Birgit Thomsen som nye medlemmer. Vi glæder os til at arbejde sammen med jer!

  Samtidig betød det også afsked med Gurli Gravesen og Erik S. Preussler. Vi har været rigtig glade for det engagement, den energi og iderigdom som I har bibragt bestyrelsesarbejdet.

   

  Årets frivillige

  I år havde vi glæden af at kunne takke Magnus Najbjerg som årets ildsjæl for hans store indsats for vores brætspilscafe Table Games. 
  I begrundelsen løb bl.a. "Med åbenhed, interessere, imødekommenhed og venlighed han har været med til at byde mange mennesker velkommen på KFUK" 

  Årets ærespris gik til Chikit C. Vesterbæk for hendes store engagement igennem årene. Chikit har lige haft 20 år jubilæum i Mok-Klubben, og er aktiv på distriktsplan med børnesommerlejr og brøneweekend. 

  Tak for jeres store indsats
  Referat fra KFUM og KFUK Aalborgs generalforsamling 2018.pdf