48775984022_33d5b65ade_k.jpg

Hej, jeg hedder Tatjana

  Hej, jeg hedder Tatjana og er den nye volontør hos KFUM og KFUK Aalborg.

  Lidt om mig...

  Jeg er 19 år gammel og vokset op i en lille by i sydtyskland, hvor jeg har boet sammen med mine forældre og to brødre! Jeg afsluttede gymnasiet i sommers og ankom her i september. 

  Hjemme var jeg engageret i det lokale ungdomsarbejde i den protestantiske kirke og også i en ungdomsorganisation kaldet “Evangelisches Jugendwerk” som ligger meget op af og arbejder sammen med det lokale YMCA. Jeg har blandt andet været med til at organisere sommerlejre for børn og unge, været leder i en gruppe for børn, hjulpet til ungdomsgudstjenester, koncerter mm. 

  Hvorfor blev det lige Danmark?

  Jeg har altid gerne villet rejse før jeg begynder på universitetet, og da vi holdte ferier i Danmark, da jeg var lille, besluttede jeg mig for at mit sabbatår skulle foregå her. Jeg ville se mere af Danmark end bare Vesterhavet, hvor jeg har tilbragt de fleste af mine somre. Og så ville jeg gerne lære sproget og møde nye mennesker. 

  Arbejdsopgaver

  Indtil sommer næste år, skal jeg arbejde med forskellige aktiviteter i Aalborg, sådan som brætspils cafeen “Table Games” og koret “Fællesklang”. 

  Indtil videre er jeg meget glad for at være her. Jeg har mødt rigtig mange nye mennesker og forhåbentlig vil jeg møde endnu flere de næste måneder… 

  Jeg ser frem til at møde dig, og du er altid velkommen til at kigge forbi kontoret og sige “hej”. 

  Mine kontaktinformationer er her