Om KFUM og KFUK Aalborg

  KFUM og KFUK Aalborg er en kirkelig børne- og ungdomsforening, der tilbyder børn og unge aktiviteter lokalt, lejre og festivaler over hele landet og et globalt fællesskab gennem YMCA og YWCA.

  I KFUM og KFUK Aalborg møder du kristendommen gennem fortællinger og aktiviteter. Vi sætter dialog og rummelighed i centrum, og der er plads til alle. Det er ikke et krav, at du tror på Gud for at være med. Der er plads til både tro og tvivl.

  KFUM og KFUK formidler det kristne budskab på en måde, der er relevant for børn og unges liv og hverdag.

  I alt har KFUM og KFUK Aalborg ca. 180 medlemmer og KFUM og KFUK på landsplan cirka 9.000 medlemmer i Danmark.

  Medlemstilbud 

  Som medlem af KFUM og KFUK Aalborg er du automatisk medlem af KFUM og KFUK i Danmark. Gennem dem modtager du en række tilbud om events, lejre, aktiviteter og festivaler, og du får vores medlemsblad tilsendt med posten fire gange om året.

  Du får nye venner i et fællesskab, hvor du kan udvikle dig som menneske. Du får adgang til kurser, der udvikler dig personligt, som leder og som holdspiller.

  Læs mere om at blive medlem

  Stort frivilligt engagement

  KFUM og KFUK i Danmark er båret at et stort frivilligt engagement.

  Du kan arbejde som frivillig i KFUM og KFUK på mange forskellige måder. Her kan du gøre en forskel for børn og unge – samtidig med, at du er en del af et inspirerende og sjovt fællesskab.

  Bliv f.eks. frivillig cafémedarbejder, børne- eller teenleder, tekstforfatter, frivillig på lejr, musikansvarlig eller diskomedhjælper.

  Læs mere om at være frivillig

  Del af YMCA og YWCA

  KFUM og KFUK er en del af verdens største og ældste ungdomsbevægelse, YMCA og YWCA, med 45 mio. medlemmer i 125 lande.

  Som medlem af KFUM og KFUK i Danmark har du mulighed for at møde andre unge fra hele verden, og du kan engagere dig i vores udviklingsprojekter for verdens fattige. Du kan f.eks. blive frivillig på internationale events og camps.

  Hvert år tilbyder KFUM og KFUK rejser og volontørophold i udlandet.

  Bag om KFUM og KFUK

  KFUM og KFUK står for Kristelig Forening for Unge Mænd og Kristelig Forening for Unge Kvinder. KFUM og KFUK har eksisteret siden 1878 og er den ældste af de forskellige KFUM og KFUK-organisationer i Danmark.

  I Danmark findes der 8 selvstændige organisationer med rødder i KFUM og KFUK, der udover os fx tæller KFUM-Spejderne og KFUKs Sociale Arbejde. Organisationerne har hvert sit speciale og løser vidt forskellige opgaver, men de bygger alle på et stort frivilligt engagement.

  Generelt om KFUM og KFUK i Danmark

  KFUM og KFUK er en kirkelig børne- og ungdomsbevægelse, der tilbyder børn og unge aktiviteter lokalt, lejre og festivaler over hele landet og et globalt fællesskab gennem YMCA og YWCA.

  Læs mere om KFUM og KFUK på www.kfum-kfuk.dk